Alt konu | Mesaj | Son Mesaj |
25 Ekim 2007, Perşembe - 00:02 Lambdaistanbul'un Bu Haftaki Etkinlikleri Cuma Toplantilari: Laf Lafi Aciyor 2 Yok, oyle konu falan Aklina ne gelirse sor-soyle Onun ustune konusalim beraberce. Belli bir konusu olmayan ama eglencesi, bilgilenmesi, dayanismasi bol toplantimizda Cuma Lambda’da saat 18.00’de gorusmek uzere… Parti: Pembeler/Maviler Benim de Hakkim! Pembe benim de hakkim diyen erkekler ile mavi benim de hakkim diyen kadinlar, gokkusaginin altindan gecmek ve Lambdaistanbul ile dayanismak icin 27 Ekim 2007 Cumartesi Alt Kat Kulup'te bulusuyor. Dj Haziran ve Dj Tesla her yerde dinleme imkâninizin olmadigi sarkilarla kulaginizi renklendirirken, Nesrin Draguerilla baska yerde goremeyeceginiz sovuyla sizlere bol eglenceli, bol gullumlu bir gece vaat ediyor… Mekân: Alt Kat Kulup Tarifi: Atif Yilmaz Caddesi, Kucuk bayram Sokak, No:1/b Beyoglu (Istiklal Caddesi'ndeki Aga Camii'nin yanindaki sokaktan girin, soldaki ilk sokaga sapin, ileride solda) Tarih: 27 Ekim 2007 Cumartesi Saat: 22.00 Giris: 10 YTL (bir bira dâhil) Lambdaistanbul LGBTT Dayanisma Dernegi Tel: +90 (0) 212 245 70 68 Istiklâl Caddesi, Katip Celebi Mah. Tel Sok. No: 28/6 Kat:5 Beyoglu - Istanbul www.lambdaistanbul.org
|
Bu konu için mesaj gönderme aktif değildir. Daha fazla bilgi için yönlendiriciniz ile iletişim kurunuz. |